Psicología de la dona

ESPERANT UN FILL


L'Embaràs, el part i el post part són un dels moments més importants en la vida d'una dona, d'una parella i d'una família. Treballar pel benestar emocional, la vinculació afectiva amb el nadó i preparar-se pels futurs canvis, són les bases de la felicitat de la nova família.

Millorant la salut emocional de la mare invertim en la salut física i emocional del futur nadó. Treballem per poder viure un part serè i tranquil.

QUAN L'EMBARÀS NO ARRIBA

 

Abordem les dificultats de les parelles que posen fil a l'agulla per iniciar-se en la paternitat i es troben que l'embaràs no arriba amb la facilitat que els hi agradaria.

Treballem hàbits saludables a nivell físic, psicològic i emocional que afavoreixen la fertilitat.

LA MENOPAUSA

 

La menopausa es veu sovint com una etapa de connotacions negatives i que moltes dones viuen amb malestar i disgust. 

Descobrim eines i hàbits saludables que milloren el benestar emocional de la dona en la menopausa. També aprendrem a realitzar un canvi d'actitut enfront aquesta fase vital per tal de poder viure-la saludablement i en plenitut.

EL TEU CICLE MENSTRUAL

 

Durant la menstruació, moltes dones experimenten canvisd'humor, es senten més irritables, pateixen regles doloroses i el famós sindromes premenstrual que sovint interfereix en el seu rendiment acadèmic i laboral, i també en les relacions socials.

 

Descobrirem quines implicacions físiques i emocionals presenta cada fase del cicle menstrual i aprendrem a treure'n partit per viure amb plenitut i positivitat la nostra naturalesa femenina.

FisioClínic A.Carrera

Camí de Riudoms,51

43202 Reus

877061893

657288679

Fisio Clínic Reus a les xarxes socials