Fisioteràpia

Fisioteràpia significa tractament físic, es a dir, la fisioteràpia es un conjunt de mètodes, tècniques i actuacions que, curen i prevenen les afectacions físiques, promouen la salut, rehabiliten i reincorporen a les persones a les activitats de la seva vida dirària, també ajuden a aquelles persones que desitgen mantenir un nivell òptim de salut.

Per a tot això la fisioteràpia, es basa en l'actuació de la teràpia manual, d'agents mecànics i termonidàmics, exercici físic, etc.

 

A FisioClínic, trobaràs diferents camps d'actuació, per a poder-nos adaptar el millor possible als requeriments de cada pacient.

FISIOTERÀPIA GENERAL

 

Tractaments del dolor per poder recuperar les afectacions dels nostres pacients. Tractaments a base de teràpia manual, electroteràpia, massatge, etc.

 

FISIOTERÀPIA ESPORTIVA

 

Tractaments de les lesions originades durant la pràctica esportiva,reincorporació a la pràctica esportiva, prevenció de lesions i preparació per l'activitat.

DIATERMIA- PHARON DIATERM TM MEDISPORT

 

La diatèrmia és una tècnica innovadora i no invasiva que consisteix en l'aplicació de corrents d'alta frequència a l'interior del cos humà. Aquesta energia provoca desplaçaments de càrregues iòniques en els teixits i es beneficia dels seus efectes bioestimuladors i tèrmics.

Els tractaments amb Pharon Diatherm son ideals per als camps de la rehabiltació i la medicina esportiva per al tractament de traumatismes i trastorns dels sistemes osteoarticular i musculars, tant aguts como crònics.

Els tractaments tenen un efecte analgèsic i de calor, que redueix el dolor i accelera el temps de curació. La tecnología de Pharon Diatherm, reactiva els sistemes limfàtic i circulatòri, el que fa que hi hagi un major aport de sang i una millor oxigenació de les cèl·lules.

EFECTES TERAPÈUTICS

  • reactivació dels sistemes limfàtic i circulatòri
  • millora en la circulació de la sang
  • major oxigenació de la sang
  • augment en la velocitat de curació

 

TÈCNIQUES D'OSTEOPATÍA ESTRUCTURAL

 

A partir d'una avaluació global del pacient, es tractaran aquelles zones on hi hagi un bloqueig o una alteració, mitjançant tècniques manuals (mobilitzacions, manipulacions, tècniques fascials...), i sempre buscant l'origen de la lesió.

 

 

 

PUNCIÓ SECA

 

Síndrome de Dolor Miofascial. Mitjançant agulles de punció seca/acupuntura, es punxa una banda hiperirritable localizada en un múscul, i així alliberar tensió muscular.

 

 

 

PRE i POST PART

 

Preparació prepart i recuperació post part.

 

tractament del SÒL PÈLVIC

GIMNASIA ABDOMINAL HIPROPESSIVA

 

Els exercicis hipopressius engloben diferents tècniques amb postures i moviments que aconsegueixen una disminució de la presió en les cavitats toràcica, abdominal i pèlvica.

Tècniques destinades al tractament i prevenció de diverses patologies funcionals: digestives,ginecològiques,urinàries, obstetriques o posturals.

MASSATGE INFANTIL

 

Curs dedicat a pares que vulguin aprendre les diferents tècniques de massatge infantil, i alhora beneficiar-se dels grans beneficis que els aportarà, el massatge, tant a ells com al bebé.

TRACTAMENTS A DOMICILI

 

Realitzem tractaments a domicili per a aquells pacients que, per diverses raons, no poden vindre al nostre centre.

FisioClínic A.Carrera

Camí de Riudoms,51

43202 Reus

877061893

657288679

Fisio Clínic Reus a les xarxes socials